26 ledna 2021

Úterý 26.ledna

Vzhledem k tomu, že mi poslední dobou chodí hodně symbolické, abstraktní obrazy, budu se snažit je ještě trochu víc překládat do srozumitelštiny. Na druhou stranu, určitě je fajn se začíst a zkoušet to na sebe působit nikoliv v tom racionálním slova smyslu, ale v tom hlubším. Jsou to všechno jen určité hvězdné příběhy, které se nás taky dotýkají a ovlivňují nás.
Návrat ke Zdroji.
Postupně zakoušíme svobodu. Uvědomujeme si, kdo jsme. Probouzíme se.
Prastaří bohové ožívají.
Teď už je to jen
KDO
JSI?
Kdo jsi ty?
A co uděláš?
Ono se to samo totiž neudělá!
Změna paradigmatu se nedá úplně prozívat.
Do zbraně! Nes erb, poznej a prožij ten princip, pro který bojuješ.
Budeš muset zbořit staré.
Nenechat kámen na kameni...
Poznat jinakost.
Být vyprovokován
Být bez hlavy
Zahodit rozum.
ZEN
Pro běžné smrtelníky z dnešního dne vyplývá především to, že život se sám od sebe nezmění. Potřebuje impuls, kterým jsi ty. Občas se to tak v životě ukáže, že nazrál čas na změnu...ale my jakožto bytosti se svobodnou vůlí máme samozřejmě svobodu se k tomu jakkoliv postavit. Pokud se k tomu stavíme dobře, dává nám to nový svěží vítr do života, zbavujeme se pomyslného starého harampádí, nedělá nám problém plout s novým proudem a užívat si novou energii, surfovat na euforii, pomalu otevírat oči a zjišťovat, že ten nový svět je opravdu lepší a hlavně širší, bohatší, než ten starý.
Pokud s touto energií nejsme úplně kamarádi, většinou nás něčím děsně štve, provokuje, probouzí v nás zvláštní nepokoj. Jakobychom byli staří nerudní důchodci a "ta zkažená mládež" nás neustále něčím štve. Inu...možná nás štve jen proto, že nám ukazuje, jak můžeme být svobodní, jak nemusíme být zalezlí ve svých problémech, zavalemi strachy, zvyky, obyčeji, které držíme jen ze zvyku a ne proto, že by byly skutečně naše. Štve nás to, protože jsme zkameněli, zalezli do bačkor a teď už jen čekáme, jak přežít mzbytek svého života pokud možno bez nějakého vyrušení.
A on najednou budíček. Samozřejmě, to člověka trochu nasere. Navrhuju ale něco jiného. Přestaňme bojovat proti realitě. Realita je taková, jaká je, v čase má různé a měnící se kvality. Astrologie je docela dobře umí postihnout, takže vám řekne, co se zhruba tak děje. A vy můžete být s touto energií v souladu, anebo protikladu. Všechno je to jen vaše volba. Proto ode mě neuslyšíte nic ve smyslu "bude to takhle"...Bude to tak, jak si stanovíte vy sami. Já vám jen mohu prozradit, kudy a jak plyne vesmírný proud a co je fajn dělat, abychom s ním byli v souladu.
Howgh!

Žádné komentáře:

Okomentovat