19 ledna 2021

Středa 20.ledna

 




Vážení, jedeme dále. Speciální prodloužená jízda na naší horské dráze nazvané Realita! Jízdenky nekupujte, jízdy jsou zdarma! Předem jen upozorňuju, že dneska to bude hodně jiné, chaotické a neuspořádané, plné různých vizí a možností, konspirační a provokativní...ale takové jsou právě teď energie, tak se nedivte ;).
V úterý večer vstoupilo Slunce do Vodnáře a předznamenalo tak základní nastavení dalšího měsíce. Za normálních okolností by to byly klidné časy, ale vzhledem k velmi bohatému obsazení Vodnáře dalšími planetami i vzhledem k tomu, že na něj doráží skvadra v Býku, to budou všechno možné, jenom ne klidné časy. Slunce se ve Vodnáři rozkoukává, ale pomalu se začíná ladit na energie Saturna a Jupitera. Následující měsíc bude asi nejviditelnějším projevem oné slunovratové konjunkce Jupitera se Saturnem, oné Velké Změny, v následujícím měsíci budou nejlépe viditelné procesy, které s tím jsou spojené. Tyto procesy jistým způsobem mění svět, boří staré jistoty, vysmívají se všemu, na čem lpíme, a ukazují, že naše takzvaná tradice se již silně přežila a v novém světě neobstojí.
O energie Vodnáře ale tentokrát tolik nejde. Respektive...částečně. To, co je totiž mnohem důležitější, je něco jiného. Konjunkce Marse a Urana v Býku, za vydatné pomoci Lilith, stojící v povzdálí. Vzhledem k tomu, že Uran vládne Vodnáři, tak jisté propojení s vodnářskou energií tu je. Ovšem tato energie se nyní projeví býčím způsobem. To znamená prakticky, ve hmotě, trochu tradičně, pomalu, těžkopádně a s jistou zvláštní setrvačností. Odhadnout, jak se tato třaskavá směs zachová, bohužel ale fakt nejde. Je to energie exploze, energie počítačů, techniky, a složitých strojů, energie nervová, napružená až na maximum a okamžik těsně před explozí, počínající zbláznění se, šok, krize. Jedním z projevů může být dejme tomu nějaký pumový atentát, který následně vyvolá celosvětovou finanční krizi, ale může to být i zcela jiný příběh, například nějaký šokující vědecký objev, který totálně zatřese veškerými možnými i nemožnými jistotami (kupříkladu by mohlo jít o oficiální potvrzení kontaktu s mimozemskými civilizacemi). Může přijít nějaký poměrně zásadní vědecký objev...anebo se může probudit síť umělé inteligence Skynet, která následně převezme kontrolu nad lidstvem a začne ho vyhlazovat. Upřímně...čím šílenější teorie, tím pravděpodobnější praxe :) . Určitě se pak ex-post vyrojí spousta samozvaných věštců a astrologů, kteří budou říkat, "že to věděli"...ale já si troufám tvrdit, že za těchto konstelací neví nikdo nic a možné je zcela všechno...a ještě víc. A čím šílenější, nepravděpodobnější teorie, tím je šance, že se do oné šílené energie trefí.
To, že se tato konstelace náhodou trefila přímo doprostřed inaugurace nového Amerického prezidenta, upřímně nevěští nic dobrého. Být tradiční astrolog, měl bych hodně velké obavy a varoval bych před výbuchy násilí, před možností atentátu, ale i před možností, že někdo pečlivě připravuje jakýsi druhý "požár Reichstagu" nebo "přepadení vysílačky v Gliwicích" nebo "incident v Tonkinském zálivu". Pro neznalé, všechno toto byly důvody pro rozpoutání války či honu na nepohodlné osoby, načež se s odstupem času ukázalo, že ony důvody byly zcela smyšlené, narafičené... Vzhledem k tomu, že jsem ale astrolog trochu jiného ražení, netvrdím, že to nutně musí být katastrofa, ale šok to tedy opravdu bude pořádný. Je možné, že z oné konspirační teorie, kterou razí lidé kolem skupiny QAnon, se stane nekonspirační praxe a opravdu vyjdou najevo zajímavé a vůbec ne příjemné věci. Je možné, že se mnoho dříve skrytých záležitostí odhalí, je možné, že se ukáže, že 90% naší historie byla lež, že všechna naše náboženství byla lež, je možné, že se uvolní patenty na volnou energii, hvězdné brány, že se potvrdí existence základen na Měsíci i Marsu. Je možné, že bude vynalezen univerzální překladač zvířecí řeči a že dostaneme takového stěra, že to námi otřese. A stejně tak je možné, že na just se nestane vůbec, ale vůbec nic...
Pokud jsme ale zvědaví a napjatí, je to zcela normální. Jen si opravdu uvědomme, že vůbec nezáleží na tom, jaký film nám zrovna realita promítá. Možná se nám začne promítat něco nečekaného...a možná, že nakonec sami zjistíme, že to celé je jen film. A že my sami můžeme vybrat, co se bude promítat. Já osobně to vnímám tak, že to bude mít takovou formu v realitě, že to spustí kolektivní, celolidské satori. Probuzení. Otevření očí a uvědomění si: AHA. Jestli si to uvědomíme na základě vnějšího dění nebo vnitřních procesů, vůbec není podstatné, podstatné je to, že změna přichází. Něco bude totálně jinak...Asi tak, že z housenky se stane motýl. A my se najednou podíváme na ten svůj starý, malý, úzký, omezený svět a realitu, a pak se podíváme na To Nové, na tu širší, velkolepější a hlavně podstatně svobodnější realitu, a řekneme si jen: No vida...Kdybych to byl býval věděl, tak se tomu otevřu už dávno...

Žádné komentáře:

Okomentovat