28 ledna 2021

Čtvrtek 28.ledna


 

ČTVRTEK 28.LEDNA

Jsi v tom, co děláš, opravdový, opravdová? Jsi pravdivý? Uvěřitelný? Projevuješ sebe sama takový, jaký skutečně jsi? Anebo jsi jen jako?
Zamysli se nad tím, jaké hodnoty v životě vyznáváš. Čemu věříš, co je pro tebe cenné? Tato doba je náročná, a ještě bude. Bude po tobě vyžadovat, abys zaujal jednoznačný postoj. Abys neuhýbal z toho, co je tvé. Jdi do hloubky, až na dřeň, neboj se být občas nepříjemný, neboj se setkat se se svými stíny, se svými vášněmi, pudy, strachy... Chceš snad mít nad životem absolutní kontrolu? Chceš, aby se nic zásadního nezměnilo? Chceš mít svoje jistý? Smůla, kontrola ti neprojde. Naopak...čím víc se budeš držet a lpět, tím ti budou různé události i lidi tu tvou pečlivě budovanou strukturu narušovat. To se ostatně děje i nyní. Nejde o to, co konkrétně se děje, navíc každý to prožívá tak trochu po svém...jde o to, abychom se pustili kontroly, síly zvyku, abychom v sobě zbořili staré zkamenělé nefunkční procesy a připravili se na něco nového.
Pokud cítíte posledních pár dní napětí, je to normální, není se čemu divit, večer po osmé hodině nastává úplněk. Tento úplněk, nám dá jistou zpětnou vazbu, zejména v tom, kolik je potřeba dát sám sobě a kolik společnosti, a zejména pak jak se naladit na energii svobody, štěstí a euforie. Slunce se navíc spojuje s Jupiterem, a tak se může zdát, že nás čekají krásné, pozitivní časy...ale to by ona konjunkce nesměla být ve Vodnáři. Ve Vodnáři se to totiž chová tak trochu jako teorie, o které se moc hezky mluví, ale trochu se zapomíná na to to taky zrealizovat. Nebo si to vůbec dovolit. Dám vám jednoduché dvě otázky, odpovězte na ně poctivě: Chete být šťastní? A co pro to děláte?
A poslední taková "tečka" za vší tou šílenou energií, bude Mars, který se setkává s Lilith. Je mnoho astrologů i rádobyastrologů, co si z Lilith udělalo strašidlo, odpadkový koš zvěrokruhu, anebo jakousi voodoo panenku, do které zaklějí všechny sexuální i jiné vášně...já jdu prosím pěkně, trochu jinou cestou. Lilith pro mě, v první řadě, znamená slepou skvrnu, něco, co máme úplně před sebou, ale z nějakého důvodu to nejsme schopni vidět. Takže...máme před sebou své tělo, své fyzické schopnosti, svoji jedinečnou energii, schopnost se prosadit, dupnout si, bojovat, a to především za sebe a své zájmy, svou schopnost sebou v žádném případě neorat a nenechat se do ničeho přinutit ani zmanipulovat. Ale vůbec o tom netušíme. Co tedy s tím? lekce Lilith nás učí, že mimo jiné skrz bolest a skrz pocity nedostatečnosti, méněcennosti, jsme schopni pochopit. Takže nám nejspíš seberou sílu, energii a nakonec i zdraví?
Tento příběh je, a ještě bude o Mužích. O tom, že je třeba právě teď, víc, než kdy jindy, aby povstali. Aby konečně dospěli, přestali si hrát na malé děti, vzali moc a sílu do svých vlastních rukou, a začali vládnout. Úřadovat. To, co úřaduje nyní, to nejsou muži.
Volám všechny muže, zpátky do zbraně! Tento boj nemůže proběhnout bez vás. Nebojujete ovšem jen tak s někým ledajakým, ale s tím nejzákeřnějším protivníkem, který vás má dokonale přečtené - sami se sebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat