15 dubna 2022

15.dubna

 Kromě vstupu Lilith do Raka, nás na Velký Pátek čeká vstup Marsu do Ryb. A je to jakoby veškerá naše snaha, iniciativa a osobní nasazení postupně vymizelo, vyplavilo se, rozpilo se do neznáma... Najednou stojíme, respektive jsme unášeni jakýmsi zvláštním proudem, který má své směřování i tempo, ale kterému se nedá nijak vzdorovat. Čím víc se budeme vzpouzet a snažit se z roviny svého ega tuto zvláštní situaci změnit, tím víc to pro nás bude chaotičtější a frustrovanější.

Nastal čas, abychom začali svojí životní energii používat jinak. Vědoměji, s ohledem na celek, a ve flow...Už to nejsme my, kdo koná, už jsme pouze konáni. Cosi vyššího, velkolepějšího a neuchopitelného, jedná skrze nás. Samozřejmě, ne každá má ten kanál nahoru (ale i dolu) tak prostupný. Můžeme čekat spoustu nejasností v našem směřování, bude potřeba spíš přehodnotit některé naše postoje, pročistit čistotu úmyslů. Jakékoliv nečisté emoce, především pak válkychtivost, bude mít velmi silnou protireakci. Je marné přikládat pod kotlem - oheň už hořet (skoro) nebude.
Čeká nás období finálního dočišťování, přeskupování, toho, co nebude viditelné na povrchu, ale na vnitřní rovině bude probíhat spousta různých procesů...dávejme si v tomto období velký pozor na alkohol a drogy, ve vlastním zájmu bych se jim nadobro vyhnul, a byl bych i hodně opatrný s věcma, jako je náboženství, propaganda a politika.

Žádné komentáře:

Okomentovat