02 září 2020

2.ZÁŘÍ

 ÚPLNĚK!

Aneb chyba není na vašem přijímači. Vaše duše se cítí poněkud mimo? V napětí? Vystřelená do vesmíru? To je zcela normální a k těmto konstelacím to patří.
Úplněk na ose Ryby/Panna se projevuje hodně v rovině psychické/fyzické zdraví, upozorňuje nás na nutnost psychohygieny, na to, abychom se nezapomněli čistit i vnitřně, abychom nenasávali emoce a nálady kolem sebe jako houba, ale uměli od sebe odstřihnout všechno to, co nám není prospěšné. Také nám to ukazuje, že v některých záležitostech je lepší nechat věci být, nesnažit se do nich zasahovat, analyzovat je, pitvat, anebo je zkoušet "urvat" přes fyzickou činnost.
Pokud se vám zároveň zdá, jak je svět krutý, všichni akorát podvádí a nikdo není seriozní...pak gratuluji, jste na vlně současných konstelací, ve kterých máme tendenci všímat si spíš těch pesimistických věcí. I vztahově se zdá, že všechny radosti pominuly, a jediné, co zůstává, je buď chlad, anebo síla zvyku. Teď se krásně vyjasní všechny vztahy, které fungují jen na principu "co by tomu lidi řekli", "jsme spolu kvůli rodičům/dětem..." Nečekejte bůhvíjakou vřelost, to opravdu v současnosti úplně nehrozí. Ale hrozí to, že se lidi možná konečně začnou ptát PROČ. Proč s někým jsem, když se v tom necítím dobře? Proč vyznávám hodnoty, které mi naservírovali rodiče, ačkoliv já to vlastně mám dost jinak? Proč se tak strašně snažíme zachovat si tvář a nosíme masku až úplně do konce? Poznáváme své hranice, a je na nás, jak se k nim postavíme...někteří se od nich vzdálí, jiní na ně budou přísahat, další se je pokusí rozbít...Všechny postupy jsou správně, pokud jsou Vaše, pokud je cítíte uvnitř...

Žádné komentáře:

Okomentovat