24 září 2020

ČTVRTEK 24.ZÁŘÍ

 

Jedeme dál a ještě rychleji...a máme tu další vypečený den, který nám nedá vydechnout. Minule to bylo o strachu, dnes to je především o odvaze...o odvaze být proti něčemu. O odvaze se hádat, odvaze stát si za svým názorem, i když je z nejrůznějších směrů atakován.
Dnes bude hádavý a jiskřivý den, střety budou probíhat na mnoha úrovních...ale je tu docela velká šance, že díky nim konečně trochu povolí to šílené napětí. Je to jako v reálném světě - napětí, zejména před bouřkou je téměř hmatatelné, vzduch je hustý...a pak přijde jediný úder blesku a kýžená úleva je tady.
Je taky docela velká šance, že budeme muset obhajovat nějaký náš postoj, názor, a moc se nám do toho nebude chtít, naše nechuť jít do otevřeného konfliktu je pochopitelná...ale zároveň to je nechuť ke skutečné konfrontaci...a k tomu, že se věci dají do pohybu DOOPRAVDY.
Nejspíš budeme mít takovou symbolickou návštěvu z minula, kdy se nám ukáží nějaké záležitosti, které jsme se snažili v sobě umlčet či zastavit. Bude potřeba si uvědomit: co chci v sobě radši umlčet? Co ze sebe raději vůbec neprojevuju? Čeho v sobě se tak bojím, že to raději spolknu? (tak jako Saturn ze strachu, že ho sesadí, spolykal všechny své děti... Nebylo mu to mimochodem nic platné, nakonec ho sesadil Jupiter..).A když si to uvědomíme, můžeme sami sobě dovolit, že se budeme projevovat podle sebe, i za cenu, že to bude pro někoho ostré. Pak může být, jak už jsem podotkl, hádavý den, jen s jedním rozdílem, že to děláme vědomě, cíleně, za účelem pročistit vzduch, a někam se posunout.

Držte se a nebojte se!

Žádné komentáře:

Okomentovat