22 září 2020

ÚTERÝ 22.ZÁŘÍ

Podzimní rovnodennost.

Už více, než deset let registruju z nejrůznějších stran, zpravidla ale z esoterické sféry, různé channelingy, vzkazy od bytostí, nanebevzatých mistrů, avatárů a jiných, zpravidla jsou pak autoři lidé, kteří se rozhodli, že nadále ponesou jakési vznešenější jméno, ale kteří velmi často tak trochu selhávají, co se praktického života týče. Tyto chanellingy nebo předpovědi mají jedno společné - jsou zpravidla totálně mimo mísu. Jsou plné nereálných předpokladů a iluzí o jakémsi zlatém věku, do kterého vstupujeme, což je očividný (a o-covid-ný, a ovcovidný) nesmysl. A pak...jsou tak nechutně světlíčkové a tachyonově indigově fialovoučké, že z toho chytám okamžitou chuť vrátit se zpátky do 2D. Třeba k dnešní rovnodennosti jsem si schválně přečetl pár nějakých těch ezo pojednání, a říkám vám upřímně, že se mi chtělo blít duhu...Normálně se nemám potřebu vymezovat, ale zde mám opravdu velkou potřebu napsat, že podzimní rovnodennost fakt neotevírá žádnou zlatou bránu otevřenou ani nespouští nové extra mega ezo čistící procesy, po kterých budeme krásně sterilně bílí a připravení na vzestup do 11D. Upřímně, hustější rovnodennost, aby jeden pohledal. Kdybych to mohl popsat několika málo slovy, pak bych řekl, že nás čeká střet individuálního vědomí, samostatných osobností, a vědomí kolektivního, neboli státu, organizací a lidí, co nemají osobnost vybudovanou a tudíž se potřebují za něco schovávat. Bude se to mlátit, bude se to mlít, bude se to střetávat a budeme vzpomínat na krásných třicet let po sametu, kdy tu ještě byla demokracie. Ba ne, ono to přece nebude tak horké...Jenže upřímně, fakt je. Nemůžu zavírat oči před tím, když astrologicky vidím, že státy, velké společenské struktury, už zcela nepokrytě využívají strachu lidí k tomu, aby postupně utahovali šrouby. Nemůžu mlčet, když vidím, že lidi preferují pohodlí a iluzi jistot před svobodou.
Tohleto jsou ale jen naštvané řeči frflajícího astrologa, a řeči toho moc nezmění. Chci jen říct, že současná situace na obloze nám říká jednu jedinou věc:

MÁME, CO JSME CHTĚLI.

Poznámka pod čarou. Je možné, že nemnohým z nás třeba skutečně dojde ten dalekosáhlý fakt, co z toho vyplývá: My sami si utváříme svůj život. Není to ale nic magického ani ezo. Někdo má takovou sílu, že ho tvoří, leč takových není mnoho, většina z nás si pouze přitahuje události, se kterými ladí (podobné přitahuje podobné)...a někteří si zvolili, že se nebudou účastnit ničeho (ale je fajn si uvědomit, že i nevolba je volba). Takže...navrhuju takový malý experiment, který by mohl být jedním z rituálů pro tento slunovratový den:

1) Rozhodněme se, že převezmeme odpovědnost, za svůj život. Už žádné "ale to oni/to osud/to máma/to společnost..."

2) Rozhodněme se, co vlastně chceme.

3) Ujasněme si, co nechceme, a vylučme to ze života - a mějme na paměti, že co je naše, neodejde a co naše není, neudržíme

4) Žijme podle toho. Uveďme toto všechno v realitu.
Na tomto posledním bodě pohoří 99,9% všech esoteriků a velká většina normálních lidí. Ale pokud to dáme, je velká šance, že během docela krátké doby můžeme změnit nejen své životy, ale i svět kolem sebe.

Howgh!
Žijte dobře a pozitivně, a uvědomte si jednu nezvratitelnou pravdu. Takoví, jací jste, jste v pořádku. Tak pravil váš nafrflený astrolog

 

Žádné komentáře:

Okomentovat