29 července 2021

29.7., 16:00

 29.7., 16:00



Včera se Jupiter vrátil do Vodnáře, dnes večer vstoupí Mars do Panny a chvíli před tím na nebi utvoří opozici. Mars je navíc v konjunkci s královskou stálicí Regulus.

   Co o tom můžu tak říct? Zkusme si představit realitu, která se zdá být trochu jiná, než je teď, ale jen na první pohled. Zkusme si představit, realitu, kde se manifestují všechna naše přání, především pak ta, které jsme náležitě energeticky posílili, ať už tím, že jsme je ošlehali větrem času, svou trpělivostí, anebo i jen setrvačností. A teď si připusťme, že ta realita je přesně ta, ve které žijeme. 

   Pořád vám to ještě nedochází? Pořád se cítíte být oběťmi okolností,pořád žijete životy někoho jiného, následujete cestu, kterou jste si nevytyčili vy, ale připravili vám ji rodiče, společnost nebo druzí? Všechno je to výsledek toho, jak přemýšlíte, sníte a pojmenováváte svůj život, sami sebe. Věříte, že nemůžete? Pak opravdu nemůžete. Ale zkuste mít víru velikosti hořčičného zrna, zkuste připustit, že toho stále ještě dost nevíte...zkuste si připustit, že je vše možné...

   A teď se ohlédněte za svými životy, za společností, ve které žijete, a řekněte si - je to ten ideál, o který usiluji? Plní se moje přání a představy?

   Většina nejspíš řekne, že to chce jinak. Ok. Ale většina taky udělá první a nejzásadnější chybu, že začne ve vnějším světě. Prosím pěkně, uvědomte si jeden fakt: nemůžete opravit svůj obraz v zrcadle. Musíte se změnit sami, aby se obraz změnil. Stopujte se, sledujte, co dělá, když přeberete iniciativu, a vnitřně si stanovíte, vyhlásíte, prostě pojmenujete, jak to máte. Ne, jak to chcete. Vy to máte. Jen to zatím nemá hmotnou formu.

Ve skutečnosti my všichni víme moc dobře, jak to změnit, jak být šťastní a spokojení a jak žít v harmonické společnosti. Jen tomu zatím odmítáme uvěřit, stále jsme přesvědčeni a přesvědčováni, že to je nemožné. Jak jsem už níže říkal: čemu věříte, to je pro vás pravda. Zkuste to jinak.

   Píšu o tom proto, že se nám na nebi naskytla jedna naprosto ohromná šance, jak manifestovat svá přání. Jak zjistit, co vlastně nechceme, a co vlastně ani nikdy dostat nemůžeme - protože to prostě není naše cesta. Přání se plní, ale ne všechna, zejména se neplní ta, která se později ukáží, že nebyla naše nebo že byla naučená...

   Je to těžké, respektive nezvyklé, ptát se svého srdce, ponořit se do samého nitra a nechat vyvstat své představy, přání a aspirace. Ale nyní je ohromná šance. Nenechme se zmást tím, co nám nejde, neúspěch je mimochodem super kompas, který by nám měl napovědět, kudy ne, a kudy ano. Pojmenujme si svou cestu, řekněme ji sami sobě, veřejně, před přáteli, nebo jen tak potichu pro sebe...ale dejme ji formu, vytáhněme ji na světlo boží...a věřme v zázraky a v to, že se o nás Vesmír dokáže postarat a že nám může stvořit lepší svět i realitu. My začneme a Vesmír nám pomáhá. A samozřejmě, můžeme jít cestou stejnou jako doposud, nebo můžeme jít cestou destrukce, nesvobody...máme volbu, je to na nás.

   Přeji nám všem, abychom konečně stvořili něco opravdu hezkého, v čem nám bude dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat