27 ledna 2020

PONDĚLÍ 27.LEDNA



PONDĚLÍ 27.LEDNA

Dnešek je nebezpečný v několika věcech. Jednak se plně projeví náš sklon k idealismu a k tomu přibarvovat si věci a vidět je úplně jiné, než jaké jsou. Druhak máme v sobě trochu zmatek a máme pocit, jako bychom úplně nevěděli, co chceme. Chceme být druhým nablízku nebo mít odstup?
Někde hluboko v nás je idealistická část, která bezmezně věří, je na druhých závislá a pokaždé, když se druzí usmějí, jsou hodní a milí, tak jim vychází ve všem vstříc. Někde v nás je část, která se chce ve druhých úplně rozplynout, rozdat se...a ta část se dnes může projevit v celé své kráse. Je v nás ale taky sklon nastartovat na první dobrou, jsme poměrně přecitlivělí a v jistém smyslu chytlaví na nejrůznější erotické podněty. Projevit se to ale taky může zcela opačně...ta naše citlivost nás může tak moc vyvést z míry, že budeme mít tendenci se poměrně radikálně odstřihnout od veškerých emocí a věcí, co nás vyvádějí z míry. Ukázat, že přece nejsem žádnej slaboch, cíťa a sentimentál, ale pěkně drsnej a nepřístupnej boreček. Je tu určitý rozpor mezi mužskou energií, která je spíš tak trochu macho, dobyvatelská a dobrodružná, a ženskou, která je dnes vyloženě princezničkovská, vyloženě šípková Růženka.
Tyto zvláštní, a pro nás ne úplně pochopitelné energie v nás mohou probudit chuť si tu realitu nějakým způsobem přikrášlit...ale raději to nedělejme, žádné pomůcky, jako alkohol nebo tráva bych za této konstelace úplně nedoporučoval. Výsledkem by mohla být pěkná šlamastyka.
Jedním ze zajímavějších vlivů dneška je vstup Černé Luny do Berana. To je ale natolik komplexní věc, že jí zde nebudu popisovat a odkážu vás na skupinu Astrologická Černá Luna. Ve zkratce - už nepůjde hrát si na oběti, kličkovat, mít ve věcech zmatek. Je třeba se stavět k věcem čelem. Žádné úkroky stranou, pohledy do minulosti a dlouhá zamyšlení. Kdepak. Akce je to, co se počítá. Černá Luna nás naučí, že chtít a žádat je úplně v pořádku a naopak v nepořádku je cítit se nějakým způsobem provinile za to, že od života něco chci, že si dovoluju...Ale jak se říká, kdo se bojí, sere v síni.
Takže vzhůru vpřed. A pokud máte pocit, že to je celé divně zmatečné, nezoufejte. Opravdu to tak je...ale za pár dní tento vliv pomine a zase se nám trochu projasní.


Žádné komentáře:

Okomentovat