27 května 2019

Týden 27.května - 3.června

   Pondělí 27.května

Svým způsobem hluboký a pronikavý den. Možnost nějak jinak a lépe uchopit určité vztahové záležitosti, možnost rozpuštění manipulujících tendencí. Pozor si dejme na přílišnou troufalost a bohorovnost. Také se nemusí úplně vyplatit zbytečné riskování. Ona energie je jistým způsobem "třaskavá" a nejlépe uděláme, když jí nebudeme příliš překážet a necháme jí, ať sama najde ty místa v našich životech (a zejména našich přesvědčeních), která je třeba změnit, rozproudit. Večer je ve znamení hlubokého porozumění, sounáležitosti, idealismu a humanity.


   Úterý 28.května

Platí to samé, co včera. Za předpokladu, že nebudeme moc přehánět, to vypadá na vcelku klidný až líný den. Doporučuju nezačínat nové záležitosti a nepřicházet s novými nápady, spíš dotahovat ty staré. Až s nastávajícím večerem se můžeme hbitě odpíchnout od strnulé energie, jen si dejme bacha, abychom nebyli až příliš rychlí, zejména v úsudku, je zde velká možnost, že "uletíme", že prostě nebudeme vidět dostatečně jasně.


   Středa 29.května

Živý, pohotový den, ve kterém můžeme dojít k rychlým a přitom jasným rozhodnutím. někdy není dobré střílet od boku, dnes to ale neplatí. Dnes bude fungovat, že první dojem  a první "výstřel" je většinou ten správný, naopak přílišné rozmýšlení nás bude rozptylovat. Ve vztahových záležitostech můžeme dojít k seriozním výsledkům, pocit z dobře vykonané práce, z toho, že věci jsou, jak mají být.


   Čtvrtek 30.května

Den, který nám v tom dobrém i zlém může ukázat na naše iluze, falešné představy a nereálné sny. Může nám ale také nabídnout jinou cestu, ne tolik černobílou. Dnes se každopádně neberme tolik vážně a nedbejme pokud možno na přesnost a jasnost, protože s největší pravděpodobností pohoříme. Cokoliv uslyšíme, berme jako pohádku, fikci a nikoliv jako fakt. A pokud my sami komunikujeme, buďme připraveni, že naše slova budou brány jako fikce nebo že nebudou náležitě pochopeny. Ve věcech lásky je to naopak mimořádně příznivý den, za předpokladu, že nám jde o blaho druhých více, než o to své.


   Pátek 31.května

Můžeme si hrát na Barony Prášily a ohromovat tak své okolí o tom, co jsme všechno prožili, kde jsme byli, a hlavně s kým, a je jedno, zdali budeme prášit nebo mluvit čistou pravdu...anebo můžeme tu svou touhu po světovosti a po tom vypadat chytře, projevit jiným způsobem. Bé je správně. Dnes přijde zklidnění, zaměření se spíš na to, co je praktické, hmatatelné a smyslové, ale zároveň to v nás může probudit určitou výzvu až nepokoj - nestojím náhodou příliš dlouho na místě? Nebylo by záhodno něco ve svém životě změnit? Když tyto impulsy nebudeme následovat doslovně, ale spíš si z nich uděláme jakýsi vítr do plachet, a když se budeme držet kréda, že to, co skutečně funguje, není třeba měnit, pak by to mohl být velmi vydařený den


   Sobota 1.června

Z rána lehounké podráždění až nepobavenost, dopoledne lehká rozmrzelost, ale pokud se tím nenecháme vykolejit, odpoledne nás čeká příjemně strávený den s blízkými lidmi. Večer je ideální na to vzít někoho na večeři (anebo mu večeři uvařit sám/sama). Dobré jídlo, pití a zábava, která je nenáročná, milá a veskrze konzervativní, to bude dnešní večer v kostce.


   Neděle 2.června

Nesnažme se tlačit na pilu, nesnažme se uspěchat to, co má svůj vlastní rytmus a své trvání. Trpělivost se vyplatí. Odpoledne bude ve znamení lehké intelektualizace našich emocí, o tom, že můžeme být nadšeni z banalit, můžeme objevovat ameriku, a pokud to budeme brát úměrně své důležitosti, což znamená minimálně a spíš oddechově

Žádné komentáře:

Okomentovat