20 května 2019

Týden 20. - 27. května

   PONDĚLÍ 20.KVĚTNA

Menší slovní potyčky, nepochopení a neporozumění ráno kolem sedmi. Dostáváme strach z mužské energie, vyzývavosti, drzosti a bráníme se svou povýšeností. Naše sebeprojevení nebude nacházet odezvu u druhých. Večer kolem šesté hodiny možnost pochopení, vnuknutí, uvidění souvislostí, intuitivní a instinktivní pochopení. Energie vlka, tygra a pantera. Buďme drzí, elegantní, divocí a nezkrotní. Důstojnost, vzbuzení důvěry, pochopení a sdílení.

   ÚTERÝ 21.KVĚTNA

Myslíme, tedy jsme. Sjednocení vnímání a analyzování. Chápeme se, jsme zajedno. Staří kamarádi z vojny se setkávají a v hospodě si povídají o tom, jak jde život. Pomalu v nás vzrůstá instinktivní ostražitost a strach. Ukazujeme svaly za každou cenu, ale v té vyzývavosti je vidět náš velký strach.
   Důležitý večer. Můžeme sjednotit protikladné principy. To, co se musí, a to, co se může. Můžeme to paradoxně docela dobře pochopit intelektuálně. Můžeme to vnímat i jako jakési sjednocení, vnímání nirvány, zadostiučinění. Až před jedenáctou večer do toho začneme pomalu rejpat, zkoumat, jít do hloubky, zpochybňovat.

   STŘEDA 22.KVĚTNA

Naše vznešenost, veleváženost a jistá strojenost nemůže obstát před energií poněkud archaičtější. Jakési sjednocení nám může poskytnout až určitý hlubinný pohled, zavnímání, které podpoří naši stabilitu, pevnost. Před půlnocí můžeme své city postupně utlumit, můžeme si dovolit necítit, můžeme se uzavřít, pokud to sami chceme

   ČTVRTEK 23.KVĚTNA

Transformujeme. Jdeme do hloubky a aktivně měníme hmotu, kámen mudrců. Sjednocujeme se se svoji vnitřní a vlastně i vnější mocí. Je to energie, které můžeme být pouze pouhou součástí. Návrat domů, do indiánské vesnice. Ta se mezitím, co jsme byli pryč, docela změnila. Máme internet, kluby, hypermarket a víceméně k nám dorazila civilizace. Ale to nevadí. Časy jsou prostě takové.
   Náš strach a instinktivní odpor nás trochu uzavřou. Náš intelekt, rozum, zprostředkování energie, informací, jako kdyby dosáhl osvícení. Výrazně futuristická energie, průlom. Možnost zjemnění, zklidnění, ukonejšení, indiánská babička.

   PÁTEK 24.KVĚTNA
Možnost jistého odosobnění se, Evropan uvnitř pralesa, kterému nabíhají jeho evropské zvyky a procesy. Duchovní rituál, průrazná energie, počítačově-elektrického typu. Večer energie hádky mezi mlaďasem a jeho fotrem. Slovní vyzývavost, jedovatost, popichování a provokování, možnost podívat se na to všechno z vyšší perspektivy, možnost nebejt kokot. Je to na nás.

   SOBOTA 25.KVĚTNA
Bojujeme proti strnulým a ztrouchnivělým strukturám. Dobýváme hrad. Vyhazujeme Slavatu a Martinice do Jeleního příkopu a nechtíc tak začínáme Třicetiletou válku. Ale tak nějak to chápeme. Vlastně to je i v souladu s našimi ideály.
Princezna se seznámila se svatým Školastykusem, s bojovníkem za ideály, Che Guevarou. Křehká rovnováha, příměří, chvění před vypuknutím první bitvy.
   Můžeme pochopit sexuální energii, můžeme ji umět převést do slov, napsat erotickou povídku. Můžeme být drze flirtující, vyzývaví. Na pozadí se domlouvá kšeftík mezi místním Capem, a předákem kovbojů. Jakýsi pakt o neútočení, o uzavření příměří.

   NEDĚLE 26.KVĚTNA

Psychedelická party, trvající až do ranních hodin. Energie "tak už pomalu vyrazíme dom"
   Lehce po poledni, kdy si dáváte první kafe (nebo prostě jen další kafe) a kdy se cítíte krásně, harmonicky a uvolněně

Žádné komentáře:

Okomentovat