06 března 2022

Neděle 6.března

 Neděle 6.března

Venuše s Marsem se dnes naposledy setkali, a společně vstoupili do Vodnáře, včera se setkalo Slunce s Jupiterem v Rybách a Luna se aktuálně nachází v Býku.

   Fakt se hodně snažím, ale na nebi nevidím žádnou katastrofu, spíš naopak, obrovskou šanci k tomu udělat věci úplně jinak, nově. Vidím šanci, jak si v sobě pořešit mužsko-ženský konflikt, staré rodové a karmické zatížení, vidím ohromnou příležitosti vytáhnout na světlo naše pečlivě utajovaná a nepřiznaná traumata. Tato doba má ohromnou kvalitu v tom, že nám je hezky zrcadlí. Každému sáhne na nějaké jeho červené tlačítko, a vzhledem k tomu, že mnoho z nás má nezpracovaná traumata, ať už vlastní, či rodinná, a občas karmická, která se nějak týkají násilí, války, dominance, skoro všichni nyní reagujeme poněkud přepjatě. Mohli bychom se ale zamyslet, zastavit, a uvědomit si, že to není reakce na to, co se odehrává teď a tady...je to reakce na to naše trauma, které se tím probudilo, aktivizovalo. Ale upřímně...chceme? Máme na to si to přiznat? Že nás zase něco nebo někdo hezky hezky povodil na provázcích jako loutku? Můžeme být vlastně panu Putinovi, celému NATO, EU i Americe vděční, protože nás přišli probudit. Přišli nám připomenout, že to je celé jen hra. My navíc fakt netušíme, co všechno je v tomto směru ve hře, nevíme, co je jen omáčka pro plebs, nevíme, jaké jsou skutečné cíle. Ale my to hlavně ani nepotřebujeme vědět. Toto všechno totiž patří Starému světu, světu, ve kterém se soupeří, bojuje a kde jedna setina celé populace Zeměkoule vlastní zbylých 99%.

Vážení přátelé, z toho, co v posledních letech astrologicky vnímám, se už nějaký ten pátek rýsuje jakýsi axiom, který by se dal velice zjednodušeně říci jako "Lidé na Zemi mohou přežít jedině tehdy, když se vzdají svého dosavadního přístupu, který bere Zemi jen jako místo, které lze dobýt, vykořistit, kterému lze vládnout". Země je ale taktéž náš domov a domov pro miliardy jiných lidských bytostí, zvířat, rostlin i energetických systémů, a je třeba všechny respektovat a žít v symbioze, respektovat nevyřčená pravidla Života, které my všichni intuitivně víme a nepotřebujeme je nijak "vysvětlit". Nepotřebujeme náboženství, filosofy, politiky, nepotřebujeme nikoho.  

   Vážení přátelé, je mi to docela žinantní říkat...ale nastává čas, abyste přestali naslouchat médiím a politikům. Oni vám předkládají svět, který bohužel není ani trochu reálný. Začněte věřit především sami sobě, a nemyslím na intelektuální rovině, ale celou svou bytostí, srdcem, tělem, duší.... a pokud chcete věřit ostatním lidem, pak věřte těm, kteří jsou pro život, kteří ho respektují, kteří vědí, že jsme jedna Planeta. Přestože jsem proti válce a považuju Putina v lepším případě za militantního diktátora, uvědomuju si, že on sem nespadl jen tak z ničeho nic. Nejde se ho jen tak zbavit, zašlapat ho do země, stejně tak, jako se nedá zašlapat Rusko do prachu. Ne v době globalizace, kdy jsme všichni propojení. On tu je z nějakého důvodu, a dát mu facku znamená dát tu facku sami sobě. Dělat si z něj ztělesnění všeho zla znamená, že jsem to svoje vlastní zlo v sobě neakceptoval, a tím, že ho hodím na někoho jiného, "vhodného", se mi nikterak neuleví. Ta energie navíc nezmizí. Je docela dobře možné, že po Putinovi přijde úplně jiný sekáč, který se nezakecá... Těch padouchů může v této době přijít mnohem víc, v nejrůznějších zemích... a bylo by docela fér zamyslet se nad tím, proč se to vlastně děje? Nepromítáme si ty padouchy náhodou my sami, ze svého nitra na ostatní lidi? Čím tomu vytváříme podhoubí? Každý jeden z nás? Co tak moc v sobě popíráme a vytěsňujeme, že to má tendenci se manifestovat na kolektivní rovině? Čím vytváříme válku? Nešlo by to třeba jinak? Já věřím tomu, že šlo... můžeme si pro začátek uvědomit, že tak jako astrologie říká "jak nahoře, tak dole", tak i svět uvnitř nás, naše psychika, se nějakým způsobem zrcadlí ve vnějším světě. 

Můj názor je, že na rozdíl od spousty lidí i institucí, astrologie nelže. Jak jí vnímám já, tak říká, že v současné době je ohromná šance na obrovskou změnu světonázoru, proti které byly změny po roce 1989 (nebo 1945) jen kosmetické záležitosti... Nestane se to ale samo, jen tak, ale jen s naším přičiněním.



Žádné komentáře:

Okomentovat