09 listopadu 2021

Poslední střet

 JE ČAS!

Máme Lunu v Kozorohu, blížící se k Plutu, kterého potká před sedmou večer.
Jsme jako detektivové v mlze. Cítíme až na dřeň, do morku kostí, je nám to až nepříjemné, jsme jako Ištar a Innana v podsvětí. Persefona se setkává s Hádem-Plutem. Pánem podsvětí, Al Caponem, vrchním mafiánem. On pod naší ženskostí, péčí a přirozeností taje. Měkne.
Připravujeme se na zítra.
Merkur s Marsem se setkávají ve Štíru. Zlý výrostek Hugo, Dlouhé bidlo, se setkává s Vojákem, Hrdinou. Mužem v nejlepších letech, prvorepublikovým hrdinou, mužem pevných zásad. Domlouvají cosi jako summit. Dohodu o příměří, opoziční smlouvu. Mír. Nemůžeme nad Matrixem zvítězit, ale můžeme s ním uzavřít mír. Může nás zcela akceptovat takové, jací jsme.
Kvadrát na Lunu se Saturnem. Střih! Střet, konfrontace, ukázání skutečnosti.
Skutečnost je taková, že jsme plni strachu a obav, které jsme si sami vytvořili. Ve Vodnáři to jsou naše vlastní, zhmotnělé myšlenky.
Vytvořili jsme si svůj Matrix. Covid-19 je náš nový Matrix.
Máme velmi útočnou a konfrontativní energii, chceme si troufnout, výrostci a vojáci už si nebudou chtít jenom povídat. Už se jde do akce. Naše takzvaná civilizovanost půjde velmi rychel do kopru, a pod tou vší skořápkou, se konečně vyvalí, co v nás doopravdy je.
Jestli bych měl astrologicky zvolit termín Poslední Bitvy, Posledního Soudu, byla by to Středa večer po páté hodině.
Je to ale natolik komplexní energie, že to má desítky paralelních příběhů. Můžeme se v tom stromě ztratit.
Stále to je ale jeden Strom.

Žádné komentáře:

Okomentovat