08 června 2021

Úterní vhledy 8.června




Je úterý 8. června, a máme tu pravidelný astro report, copak si na nás planety vymyslely... Aktuálně je Ascendent ve Lvu, ale mnohem podstatnější je Uran na MC v Býku. Naše kýžená revoluce, změna, je tady! Ve hmotě a nikde jinde, prožívána téměř výhradně přes tělo. Vše, co je nám příjemné, z čeho můžeme čerpat, veškerá krása a harmonie. Ale taky síla zvyku, setrvačnost a lpění. Příliš dlouho stojíme na místě a otálíme s tím projevit se, kým skutečně jsme.
V šachu nás drží Saturn, který skrze vodnáře a šestý dům, způsobuje to, že jsme kdesi zamrzli. V nějakém vysněném pokroku, ideálu pozdních 80.let.
V desátém domě je i Luna v konjunkci s Lilith, na konci Býka, Slunce s retrográdním Merkurem v Blížencích. Luna luxusně k Plutu i Marsu skvěle posílí ženskou energii, která se konečně odvažuje převzít svůj díl života/odpovědnosti/síly. Zrození Bohyně, když budu ezo kýčovitý.
Mars na konci Raka odchází od opozice s Plutem, posílen, zocelen, ošlehán a s novými jizvami, stále funguje Trigon na Neptun v Rybách a 8.domě. Můžeme vizualizovat i zhmotňovat. Jediné, do potřebujeme, je ryzí, syrová autenticita. Mnozí to utopí v prostém sexu...ale ono to funguje vícevrstevnatě. Zároveň duchovně pracujete...a například jezdíte na výlety po hradech a místech.
Příroda je chrám, a veškeré naše lidské snažení, je jen pokus se onomu chrámu přiblížit.
Tvoříme. Máme tu sílu. Bereme si jí. Je naše. Není třeba se jí vzdávat, potlačovat.
Prostě chvíli BUĎME.
TEĎ.
SPOLU
skutečně, na úrovni srdcí
To naše, nám nikdy nikdo vzít nemůže. Nemůže to uhasit, potlačit.
Tudíž není třeba mít strach.
A když víme, že všechno je v pořádku a nemusíme se měnit, ale můžeme být právě takoví, jací jsme...
A nemůžeme udělat chybu ani sejít z cesty...
Co takhle konečně naplno ŽÍT?
(obrázek náhodně vybrán po zadání "psychedelic visions" do vyhledávače)

Žádné komentáře:

Okomentovat