28 prosince 2020

Pondělí 28.prosince




Ani v PONDĚLÍ 28.PROSINCE konstelace nepolevují, ale ženou nás dál k dalšímu vývoji. Dnešní téma je "co si sami pro sebe dovolujeme". V čem jsme svobodní, v čem projevujeme svoji vlastní jedinečnost, a co nás naopak brzdí? Je to velmi příhodné téma pro začínající Věk Vodnáře a nastávající kvantový skok. Proto, aby se věci změnily (a abychom se změnili my), je třeba jim to dovolit. Pustit se věcí, co známe a co jsou dané, přestat řešit hranice, zákazy a příkazy, zvyky a obyčeje, a úplně jednoduše, dát prostor. Umožnit věci, aby se samy staly. Vodnářská energie má v sobě svobodu...je to skoro jako "yes we can", ale ještě spíš to je "yes we do".
Představte si to, že svoboda není nějaký bájný poklad, který je třeba objevit, za kterým je potřeba se namáhavě a složitě pachtit. Skutečnost je totiž mnohem prostší. Svoboda je na dosah ruky a je tu pro ty, kdo se pro ni rozhodnou. Je to takto jednoduché. Pokud se rozhodnete, že budete svobodní, z celého srdce, pak vás nikdo nezastaví. Samozřejmě, vnější svět vám může stavět nejrůznější překážky, ale hlavně se vás bude snažit přesvědčit. Bude se vám snažit sebrat víru a jistotu. Je to zvláštní paradox, mnozí vězni v koncentračních táborech, co si to uvědomili, byli mnohem svobodnější, než mnozí dnešní lidé, kteří mohou v podstatě cokoliv a vnější okolnosti je nijak neomezují a neovlivňují. Opakuji, svoboda je především ve volbě. Proto se rozhodněte...a jděte si za tím.
Protože jsem starý kacíř a konspirátor a disident, nadhodím tu takové zajímavé téma. Co když celé to divadlo kolem covidu jsou jen takové předsmrtné křeče starého systému, který se děsí toho, co přichází? Co když onen Nový svět už je nezastavitelný a všechny ty zoufalé snahy naočkovat většinu populace, je jen strach elit z toho, že se lidi můžou konečně probudit? Zkuste na chvíli připustit, že změna už tu je. Něco je jinak, s vaším tělem, hlavou i duší, procházíte různými procesy, nemusí to být vždycky úplně příjemné, každopádně je to hodně velký upgrade. Budou se vás nejspíš snažit přesvědčit, že to není v pořádku, že to je nějaký nový moribundus, že jste jistojistě nemocní a musíte dodržovat opatření a nechat se očkovat...prostě se budou snažit zabránit změně, které se ve vás odehrává. Necháte se? Přesvědčí vás, že nejste svobodní? Upřímně...proti tomu, co se přižene, ani očkování nic nezmůže ).
Radím vám něco jiného. Nestavte se ani proti, ani pro, mějte svou vlastní cestu. Uvědomte si, že to, co se děje, je prostě nějaký proces, který nás nejspíš má k něčemu novému dovést. Pokud má starý svět schopnost zničit planetu i s jejími obyvateli...pak je prostě nezbytné vytvořit svět nový, který bude žít v souladu. Není na tom nic konspiračního. Nový svět ale musíme vytvořit my lidi. Zezdola. Svými činy. Začněme pro začátek tím, že si dovolíme být svobodní. To další bude následovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat