14 srpna 2020

PÁTEK 14.SRPNA

 

PÁTEK 14.SRPNA

Uvolnění...na jak dlouho?

V následujících dnech se otevírá takové jakési okno příležitostí, které je ale třeba popadnout za pačesy. Pokud jen čekáte, že se ve vašem životě něco objeví, co vám všechno vyřeší...tak klidně čekejte dál. Štěstí přeje připraveným a především odvážným a iniciativním.
Chcete se do toho opřít? Chcete v životě některé záležitosti změnit? Dejte se do toho!
Důležitá je dnes především odvaha, sebejistota, sebevědomí...které nám nemusí dodat nikdo druhý, které nespravíme tím, že něčeho dosáhneme, nebude to lepší "až něco..." My to v sobě už dávno máme. Instinkt, který se nikdy nemýlí. Možná to není ani tolik sebevědomí, jako spíš jakási prajistota, pradůvěra v život. Máme ji v srdci a je jednoduché se k ní dostat. Je potřeba mít srdce otevřené. Navzdory utrženým ranám, ublížením od blízkých i vzdálených. Navzdory tomu, kolikrát jsme byli přesvědčování, že za nic nestojíme, že toho moc neumíme, že jsme takoví či makoví. Pravda je, že jsme jedineční. Krásní. Chytří. Šikovní. Pravda je, že Světu by bylo bez nás smutno, bylo by ho míň...
Jak jsem psal v minulém příspěvku o Uranovi, naše svoboda je právě teď velmi aktuální...zkusme se totálně otevřít a ochutnat, jak nejvíc bychom se mohli uvolnit. V následujících měsících bude příležitost si to zvnitřnit, zapracovat na tom. Bez bázně a hany, s odvahou a hořícím srdcem. Naše srdce hoří jasným plamenem. Tento plamen je utkán z lásky, z vášně, z energie, s radosti ze života...a my ho můžeme vyživovat, takže může hořet jasně a silně...anebo může jen tak doutnat. Zhasnout nikdy nemůže...respektive, až zhasne, tak změníme formu a přesuneme se do jiné dimenze. Na to je ale ještě času dost. Ještě tu jsme potřeba. Svět jsme ještě tak úplně nezměnili.

Žádné komentáře:

Okomentovat