18 července 2022

Pondělí 18.července

 Pondělí 18.července

Jeden by skoro i řekl, že to jsou konečně relativně pozitivní a pohodové dny. A svým způsobem ano, nečeká nás nic děsivého, všechno je tak hezky prázdninově líné...ale má to i svá úskalí.

  Především jsme ve vleku energie, která je zasněná, neosobní, pomáhající, altruistická, ale bez nějaké přehnané angažovanosti. Spíš tak nějak vyciťujeme, co je ve vzduchu za vibraci, a podle toho reagujeme. Jsme ale v některých věcech trochu přecitlivělí, řekl bych až zaujatí, zaťatí, máme tendenci vidět věci trochu moc pesimisticky, slyšet trávu růst a za každým rohem vidět spiknutí. Neprojeví se to úplně konspiračně, aspoň většinou, spíš to dělá zvláštní neurčitý pocit, že například vaši blízcí vám něco zatajují, že k vám nejsou úplně upřímní. Je to pocit, jako kdyby tu cosi někde bylo, co vám je jaksi odpíráno. Nějaká informace, na intelektuální bázi, o které si myslíte, že je pro vás klíčová. Ve skutečnosti to je banalita, ale vy momentálně máte tendenci v tomto směru dělat z komára velblouda. Je docela dobře možné, že se to neobejde i bez nějakých scén, vydírání a podobně. Zkuste si dneska uvědomit, že vaše citlivost na určité jevy a procesy je prostě větší, než obvykle. Že některé věci vyhodnocujete na základě vaší zvýšené citlivosti, ale skutečnost je mnohem více strohá a jednoduchá. 

   Nic ale samo o sobě není vyloženě negativní nebo pozitivní, vždycky záleží na kontextu a na míře. To, co se může projevovat v osobní rovině jako jistý tlak až manipulace, můžeme převést na úplně jinou rovinu. Paranoidní pocit můžeme využít úplně jinak, naše potřeba přijít věcem na kloub a odkrýt to, co je skryto, může dostat prostor, kolik jí náleží. Takže stejně tak můžeme číst detektivky, řešit složité logické či matematické úlohy, můžeme se pustit do něčeho, co nám dříve přišlo nepochopitelné...zkrátka pokud něčemu chceme přijít na kobylku, je ten správný čas. 

   Astrologie funguje tak, že pouze ukazuje na energii, která je v této chvíli přítomna, a která se má tendenci nějak projevit, harmonicky, disharmonicky... ale neříká vám to nic o tom, jak přesně se to stane. Vy jste ti, kteří tu energii pošlou tam, kde si myslíte, že to je nejoptimálnější. Vy jste ten hranol, skrz který se to světlo láme, ta čočka, která ten paprsek světla může poslat tam, kde je jeho místo. A každá energie chce být uznána a prožita...a na vás je, jak se to stane.

Žádné komentáře:

Okomentovat