02 července 2022

2.července

2.července
Dostali jsme se až sem, do stadia, kdy zjišťujeme, že naše jakákoliv další akce je kontraproduktivní. Vidíme, že cokoliv dalšího uděláme z pozice své síly, má za následek jen nárust destruktivity. Čím víc se snažíme, tlačíme, máme tendenci jít na to silou, tím víc vidíme, že jsme bez šance. Vzdorovat silám silnějším, než jsme my sami je kontraproduktivní.
V konspiračním smyslu, jsme se ocitli před situací, že stará Země, staré organizace, všechny ty lože, komise, skupiny, o kterých se ani pořádně neví, ale které mají poměrně zásadní moc, jsou zatím stále upevněny ve svých pozicích, i když jejich čas už se nachýlil. Proti niím pak stojí síly, které na ně začaly poměrně otevřeně a bezskrupulozně útočit, síly, které vědí, že ke změně musí dojít tak jako tak, a čím hlubší a radikálnější bude, tím lépe.
Na osobní rovině, cítíme jistý konflikt mezi silami ryze osobními, které jsou takříkajíc na koni, které jsou patřičně rozjeté, ohnivé, nadšeně útočné a dávají světu a lidem kolem sebe o sobě vědět, a silami kolektivními, které se drží jistot, tradic, pravidel, zákazů a příkazů. V této době se bude manipulovat, tlačit, působit radikální silou, nejspíš se bude i bořit. Je to úplně ten nejzákladnější konflikt mezi "chci" a "můžu".

Zároveň je to pro nás poměrně nepřehledná a chaotická situace, někde tam máme svou jakousi slepou skvrnu, a čím víc se snažíme své vědomí a vnímání zaostřit, tím větší chaos vnímáme. Je potřeba se zaměřit na to opravdu podstatné. Ne na řád, který je nám vštípen zvenčí, ale na skutečný řád, na energii, která je přes všechnu tu stabilitu pořád poměrně proměnlivá. Ne na to, co říkají druzí, ať už jsou chytřejší nebo výše postavenější, ale na to, co říká samo Božství. A Božství říká: "Změňte se. Zahoďte konečně všechny ty vaše destruktivní přístupy k životu, přestaňte zemi dobývat, státy si podrobovat, přestaňte myslet jen na zisk. Za pár let bude všechno úplně jinak. Otevřete se změnám, a možnému, dokud je čas. Váš svět tu nebude navždy, vaše představy o tom, jak funguje, vezmou bzry zasvé. Buďte připraveni na to, že možná budete muset zahodit úplně všechno, co víte, možnáý se budete muset všechno učit úplně znova a od začátku. Podívejte se na přírodu, na zvířata a na rostliny. Na to, jak snadno respektují přirozený řád bytí. Mysleli jste si snad, že jste lepší a chytřejší? Něco vám řeknu - pokud se nevrátíte pokorně zpátky a nepochopíte, že jste tady na Zemi na návštěvě, stejně tak jako vaši mladší "kolegové", pokud se nebudete chovat v souladu s přirozeným řádem, pak vás to smete. Těch přechytralých bylo před vámi opravdu hodně, a fakt na to nevyzráli. Dokonce ani Atlanťané, kteří na tom byli relativně podobně, jako vy, to nedali, a dneska po nich není ani památky (a nečekejte, že cokoliv z Atlantidy vůbec kdy objevíte, všechno to je z velmi dobrého důvodu pryč). Život si i tak najde cestičku, a izolované kmeny, které ještě nestačily sejít z cesty, těm se nejspíš nic nestane. Vaše vědění, vynálezy, kultura, ale nejspíš vezmou rychle zasvé. Takže je to na vás. Vy ještě stále můžete šlápnout na brzdu." 

Žádné komentáře:

Okomentovat