25 dubna 2020

VÍKEND 25. A 26.DUBNA


 Sobota:
Chtěli bychom to konečně rozlousknout. Máme pocit, že jsme na stopě něčemu zásadnímu, zároveň nám tak trochu dochází, že nám cosi docela dost uniká. Totiž, pokud se zaměřujeme jednostranně na intelektuální poznávání světa i sebe, můžeme dosáhnout určité hloubky, ale brzy zjistíme, že to nestačí a že musíme poznávat jinak. Ale jak? Nikdo nás to neučil. Jde to přes instinkty, přes to, co v sobě máme odjakživa, co automaticky nastupuje bez toho, aniž bychom o tom něco museli vědět. Instinkt sebezáchovy či sebezáhuby, instinkt, který neomylně přitáhne do života lidi, kteří mají podobné vyzařování. Především sexuální a fyzické, ale nejen to.
Možná nám konečně dojde, že to nevymyslíme, a možná, že se ve skutečnosti budeme snažit být ještě urputnější a zkusit to silou. Přitom to zafunguje až tehdy, když poodstoupíme a zkusíme to jemně.
Představte si, že v sobě máte klíč ke všemu. Ten klíč je něco jako váš energetický otisk, je to vaše srdce, duše i tělo v jednotě, to, co vyzařujete navenek. A pak si představte, že nemusíte dělat vůbec nic. Žádný tlak, násilí, snaha, "něco". Stačí jen svému klíči důvěřovat, a umět ho použít tehdy, když je třeba.

Neděle:
Možná jsme to rozlouskli, možná nikoliv. A možná, že dnes máme pocit, že jsme snědli všechnu moudrost světa. Že víme, a že už nám nikdo nebude co vykládat...a možná, že to je jen chybějící pokora.
Dnes mohou být rozmetány mnohé naše představy na prach. zejména to, v čem jsme, zejména mentálně, ustrnuli. Budou nám zbořeny bábovičky, a my nad tím můžeme naříkat, anebo se můžeme zamyslet, jestli to nebyla jen síla zvyku, že jsme se drželi čehosi pofiderního, co navíc ani není stálé a první otřes to rozmetá...Dnes se ukáže, jak jsme flexibilní, jak jsme připraveni změnit své názory. Je možné, že se realita opravdu posune trochu jinam, že začne být "normální" něco úplně jiného. Je možné, že je změna na obzoru, a je možné, že to jen lidi prudí, protože jsou frustrovaní z toho, že by něco chtěli, ale neví co. Chtěli by změnu, ale nechtějí se změnit. Ale my už víme...

Žádné komentáře:

Okomentovat