14 října 2019

Týden 42 (14.-20.října)

HOROSKOP NA TÝDEN 42 (14.-20.ŘÍJNA)

V PONDĚLÍ doznívají témata úplňku, a to, co se po nás dnes chce, je zaujmout nějaký postoj, být pevný. Máme sice tendenci trochu moc vzdorovat a být pevní až moc, ale naštěstí nám to osud nemusí moc dlouho připomínat. Pokud jsme příliš v křeči, držíme, tlačíme, manipulujeme (nebo jsme naopak manipulováni), poměrně rychle to pocítíme a jsme čímsi "přinuceni" svůj postoj změnit. V druhé řadě nás to může jaksi přinutit pohlédnout na odvrácené stránky reality, na to, že ne všechno na tomto světě je krásné, harmonické, barevné a voňavé. Je ale dobré, když nás to dovede k nějakému pochopení, přehodnocení hodnot, postojů...když si řekneme "tak já se teda změním, ostatně co jiného mi zbývá...".
ÚTERÝ je smyslový a veskrze konzumní den, ve kterém bychom si měli dát pozor na nestřídmost, přejídání a přehánění. Není to ale nic zásadního, jen taková každodenní nálada.
STŘEDA bude podle všeho velmi poetický, romantický a zasněný den, ve kterém je fajn se zasnít, představovat si různé scénáře, na přesnou a detailní práci to den úplně optimální není. A naopak. Pokud chcete nějaký umělecký zážitek, pokud chcete projevit svou tvořivost, napojit se na své vyšší já, i pokud chcete meditovat, pak vám bude velmi přáno. Den přeje vnímání celku, vyšších souvislostí, uvědomování si, že všichni jsme jedním.
Ve ČTVRTEK se energie promění, a bude živější, chaotičtější, zvědavější a komunikativnější. Vesměs nepůjde o nic zásadního, spíš budeme jen v zajetí mnoha podnětů, většinou intelektuálních. Hlava nám pojede ostošest.
PÁTEK je kritický den týdne, oproti jiným kritickým dnům to ale bude jen polívčička. Pocítíme emocionální zmatek, můžeme být z nějakých záležitostí, co se dozvíme, nějak vykolejení, dávejme si pozor, čím se obklopujeme, dnes jsme dost chytlaví na energie, a pokud se budeme zdržovat někde, kde to není úplně ok, bude to na nás dnes působit zvýšenou měrou. Nedoporučuji žádné hospody, hypermarkety a místa s velkou koncentrací lidí, aspoň pokud se neumíte aspoň v základu energeticky chránit a vytvářet si něco jako energetický štít.
SOBOTA je milý a harmonický den, dopoledne bude ještě víc intelektuální a různorodé, odpoledne půjdeme víc do emocí, rodina, blízkost, intimita a bezpečí budou pro nás důležité, a vypadá to, že ani nebudeme dělat tu základní chybu, že bychom měli nevědomky majetnické či manipulativní sklony (což tu a tam s velkou emocionalitou může přicházet).
A NEDĚLE. Super den pro soustředěnou, detailní, až detektivní činnost, jdeme do hloubky a snažíme se přijít na něco, co nás už dlouho drásá, ať už je to nějaká obyčejná záhada, luštění křížovek, anebo nějaké rodinné, vztahové či jiné tajemství. Měli bychom ale mít na paměti: jsme připraveni to unést? Chceme opravdu vědět pravdu, anebo jen rejpáme ze sportu, ale přitom se nám pravda pranic nelíbí? Zejména chvilku před čtvrtou odpoledne jakoby nám došlo - chceme vědět o druhých vše, ale děsně neradi se my sami druhým odkrýváme. Nezbyde nám tudíž nic jiného, než překonat svůj strach a říct si - ale co už. Vztahy dnes mohou projít něčím, co je stmelí, zpevní, něčím, co dá jistou vážnost, serioznost. Pokud se dnes s někým dáte dohromady, nebude to úplná euforie a radosti taky asi zrovna moc nebude, ale bude zde přítomna obrovská spolehlivost, stálost a spolehnutí se na sebe. Přeje to spíš vážným a celoživotním vztahům, na krátkodechou romantiku bude čas jindy

Žádné komentáře:

Okomentovat