01 října 2019

Horoskop na 40.týden



Horoskop na 40.týden (30.9.-6.10.)
Tento týden si na nás přichystal několik zajímavých špeků. Tím prvním je náš oblíbenec Pluto, který se zastavuje a nadechuje před tím, než se rozeběhne kupředu. Je to období, které nám může hodně povědět o tom, jak moc se vyžíváme ve "zlu", v nízkých věcech, jakou máme slast z rozkladu, rozbíjení, ničení, a naopak, v čem vězí naše sebepřekročení, kde je náš spouštěč procesu přeměny. Můžeme se probudit do úplně nového zjištění o tom, co pro nás znamená moc, síla a instinkt přežití, můžeme najednou "cítit", že o něčem nepotřebujeme dlouze diskutovat a přemýšlet, že to prostě tak nějak "samo" naskočí. Neřešíme nějaká proč a otázky dobra a zla, prostě něco nějak cítíme a jednáme podle toho.
ÚTERÝ je den, který je takzvaně na sílu, ovšem ta síla se může projevit jako velmi jemná, ale zákeřná. Možná se někdo ve vás pokusí vyvolat pocit viny, méněcennosti, možná vám někdo připomene, že "jste přece něčím povinováni", že "jste se zavázali" apod. Je to o to víc zákeřné, že tu manipulaci nemusíme vidět hned, že může být schovaná za hezkými řečmi. Ve vztazích se dnes vyvarujme tlaku, vydírání, manipulaci a přijměme fakt, že občas je ten život ne tak růžovej, jak by měl být. Občas je i docela temný, ale není to "špatně", není to chyba. Jestli dneska nějaké temnůstky přijdou, pak jen proto, aby nám připomněli, že jsme byli nejspíš trochu moc sluníčkoví, že jsme nežili vyrovnaně, ale jednostranně.
Ve ČTVRTEK možná pochopíme, že se sladkými, ale nicneříkajícími řečmi už toho moc nezmůžeme. Naše komunikace se prohloubí a stane se o něco víc syrovou, rejpavou, zaměřenou na nitro, skryté a záhadné věci, budeme si víc uvědomovat to, že k životu patří i smrt, že rozklad je celkem přirozený proces, kterému se nelze vyhnout. Pochopíme, že i my se budeme muset něčeho vzdát.
PÁTEK je dnem mírnosti. Naše energie, iniciativa, jiskra, to, co nás pohání, došla určitého bodu, kde už není potřeba víc rozvíjet osobní záležitosti. Nyní je potřeba pochopit a osvojit si poznatek, že nejsme ostrovy samy pro sebe. Nikoliv ovšem teoreticky. Začíná několikaměsíční období, kdy budeme energie vyvažovat, zmírňovat, zjemňovat a možná taky trochu hasit náš vnitřní oheň. V něčem je to dost zvláštní pocit, můžete si představit třeba obraz "voják v umělecké galerii". Už není potřeba dobývat, bojovat, už je po válce. Nyní je třeba budovat civilizaci. Naopak, naší nerozhodnosti to může dát určitý impuls, můžeme konečně vidět celý obraz a nikoliv jen mozaiku jednotlivostí. Můžeme koečně najít v tom, co děláme, nějaký smysl, či možná ještě lépe řečeno, nějaké poslání. Už neděláme věci jen kvůli sobě a svým vrtochům, přáním a pudům...už si uvědomujeme, že po sobě taky něco musíme zanechat. Už to není jen o nás. Vztahy v tomto období projdou mnoha změnami, můžou přijít itálie, hádky, ale měli bychom si uvědomit, že vždycky je lepší, když se něco, cokoliv děje, než když něco stojí jako mrtvá tůň. Pokud ve vztazích stojíte na jednom místě, pak vězde, že vás toto období v klidu nenechá...

Žádné komentáře:

Okomentovat