11 února 2021

Čtvrtek 11.února

 


Připravte šampaňské a ohňostroje, máme tu nový rok. Škoda, že jen ten čínský lunární...Já se nicméně budu raději držet našich končin. Dnes nastává novoluní ve Vodnáři. Zároveň se setkává Venuše s Jupiterem a utvářejí kvadrát na Lilith. Výživnější den jsme si vskutku přát nemohli. Vodnářské novoluní nám ukazuje, že je důležité nemyslet jen ve vyježděných kolejích, ale je potřeba se otevřít něčemu novému. Změna přichází, a nejspíš bude docela překvapivá...je dobré, abychom se jí nebránili. Budeme přemýšlet o naší svobodě, o tom, co nás omezuje, v čem bychom mohli zbořit staré a nefunkční struktury...škoda, že ve Vodnáři je to jen otázka mentální, jinými slovy, nen ještě záruka, že se nám to nutně podaří uvést do hmoty. Ale i prosté otevření se novým možnostem, připuštění, že nevíme všechno, stojí za to.
Venuše s Jupiterem na jednu stranu ukazují na velké štěstí, naplnění, optimismus, dny jako je tento bývají výjimečně zdařilé, pozitivní...ale to by tam nesměla být Lilith, číhající ze zálohy. Takhle to působí spíš jako "máme tu elitní klub vyvolených, plný luxusu, příjemných věcí, mladých kočiček atd. a ty nejsi pozvaný/pozvaná"...s tebou se nepočítá. Může se to také ale projevit ne úplně šťastně, jako jakási nenaplnitelná touha...Venuše s Jupiterem totiž všechno vnímají zásadně ve velkých proporcích, nebezpečí, že si nevšimnou takzvaně obyčejných věcí, je značná..a s tou Lilith to může být jako jakýsi střep v hlavě. Mám všechno, co potřebuju k životu, daří se mi vážně dobře...a stejně to je málo, nestačí to.
Venuše s Jupiterem sní o krásné a naplněné budoucnosti, o tom, jak nám v ní bude krásně...a Lilith to ironicky shazuje..."a není to málo, Antone Pavloviči?" Myslím si, že troto je jeden z ukazatelů "páchání dobra", kdy naše touha po něčem speciálním může být tak zaslepující, že si vůbec neuvědomíme, že ostatní s námi to naše pojetí o dobru tak úplně nemusí sdílet.
Každopádně ten rozpor sám o sobě nemusí být až tak děsivý. Jen je dobré, abychom věděli, že se mohou objevit nějaké velmi pozitivní ideály, myšlenky, vize...ale pak je tu ještě cesta k realizaci, a ta užý tak přímočará být nemusí. Možná, že až se na ní vydáme, tak zjistíme, že ve skutečnosti jsou cennější úplně jiné záležitosti. Že to, na co jsme byli fixovaní, byla jen taková vějička, iluze. A budu teď mířit hodně i do svých řad...ale konečně se nejspíš ukáže, kolik těch channelingů, zpráv hvězdných bratří, poselství nanebevzatých mistrů a jiných bytostí...jsou prostě jen totální ulítlosti, které se možná hezky čtou, ale jejich příspěvek ke vzestupu je jinak nulový nebo minimální. Položte si jednoduchou otázku: jakou to má praktickou upotřebitelnost? Jak to změní můj život?
Protože to nakonec stejně budeme muset zvládnout zase jen my sami. Žádná pomoc nepřijde. Zaplaťpánbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat