25 května 2020

PONDĚLÍ 25.KVĚTNA


PONDĚLÍ 25.KVĚTNA
Změna je na dosah
Změna je na dosah...ale je to s ní trochu složitější, než by se zdálo. A v jistém smyslu i jednodušší. Změnit situaci (nebo sebe) totiž neznamená, že něco musíme udělat. Není to o "konání", o snaze. Tím, že na něco budeme tlačit a snažit se to urvat silou, se nic nezmění. Vlastně se po nás naopak chce, abychom nic nedělali a zůstali pasivní. Abychom tomu dobře rozuměli, nezáleží na tom, co "děláme", ale co "jsme". Neboli, nejdřív se musíme na změnu naladit, a to tak moc, jak to jen jde. Nejen myšlenkově. Musíme cítit její energii, dýchat jí, být na její vlně, ztotožnit se s ní. Ať koluje v naší krvi, ať prostupuje našimi emocemi. Nechme se pohltit, staňme se sami změnou, ať zmizí naše ego a zůstane jenom změna.
Podobně to můžeme praktikovat v mnoha různých oblastech. Láska? Představme si jí, vizualizujme, a to nejen v myšlenkách, pošleme vesmíru naši nejúplnější představu, zkusme si ji prožít nanečisto a pak vysílejme vesmíru poselství "tohle je má představa". A protože vesmír funguje na principu podobnosti, tak nám pomůže přitáhnout odpovídající energii.
Možná to zní trochu magicky, a v jistém smyslu to magie je. Je ale čas zbavit se strachů z ní a poznat, že magie může být součástí našich životů. Jsme tvůrci našich životů a toto je jeden z mnoha způsobů. Něco jde urvat silou, bezpochyby...a něco funguje tak, že "se necháme být".

Žádné komentáře:

Okomentovat