14 května 2020

ČTVRTEK 14.KVĚTNA



ČTVRTEK 14.KVĚTNA

Vesmír nás nešetří. Dneska to je hlavně o víře. O tom, v co věříme, co nám dává smysl, a nemusí to být vůbec otázka náboženská. Naopak, mám pocit, že v současné zvláštní době mnozí uvěřili spíš bohapustému pragmatismu, materialismu a moci. A moc se pomalinku polehounku přeskládává a rozpadává a získává jiné formy...
Každopádně...asi bude potřeba trochu povolit, přestat řešit "jak to teda je", "kde je pravda", protože odpovědi nepřijdou. Mnozí z nás řeší koronavirus, jestli je to vůbec pravda, 5G, Billa Gatese a jeho vakcíny, roušky, politiky...Mám pro vás radu. Zapomeňte na to! Jsme v období, kdy máme tak trochu zatmění mysli, kdy řešíme úplné marginálie a podstatné věci nám unikají. To, co je třeba, je přesunout naši pozornost z vnějšího světa do vnitřního. K sobě samým. Uvědomit si, z čeho ta má víra vlastně vychází. Co mi dává v sobě samém smysl a co ve vnějším světě na to odpovídá a naskakuje.
Z karmického hlediska se nyní vracíme z přítomnosti do minulosti, kde můžeme najít to, co nás brzdí v rozletu. To, na co jsme fixovaní. Možná dokonce přijdeme na to, že to je opravdu jen takové kino, že fakt není podstatné, jak to je, "kde je pravda". Pravda je totiž jen v nás a nikde jinde.

Žádné komentáře:

Okomentovat