22 července 2019

Týden 22.-29.července



Týden 22.-29.července...aneb jaký playlist si pro nás vytvořil DJ Vesmír?

PONDĚLÍ 22.

Do poledne budeme snít s hlavou v oblacích, ale bude to pro nás příjemné, pak se energie trochu změní, zrychlí, a my bychom si měli ujasnit, co v životě skutečně chceme, zdali to, co chceme, má pro nás opravdu smysl, i to, zdali jsme ochotni pro to něco udělat. Možná budeme muset ze sebe něco obětovat, symbolicky vložit ruku do ohně, možná zjistíme, že nemá smysl nic urychlovat, že si to svůj čas najde.

ÚTERÝ 23.

Den, ve kterém se spojíme se svým srdcem, se svou tvořivostí, kdy navážeme kontakt se svým vnitřním dítětem. Pamatujete na ty doby, kdy vše bylo krásně prosluněné, vy jste byli dychtiví objevovat nové a nové věci v tomto světě, kdy nic nebylo problém a vše byla jen hra? Byli jste přirozeně sebestřední, učili jste se poznávat své já, věděli jste, že se okolo vás točí svět. CÍTILI jste to. Z hloubi srdce. Přichází měsíc, kdy si to připomeneme. Kdy pojem "vnitřní oheň" nebudou jen slova, kdy naše nadšení může sloužit i druhým. "Ty jsi ta jiskra, vždyť oheň už čeká, aby byl zapálen..."

STŘEDA 24.

Na tento den si dejme pozor. Máme tendenci startovat na první dobrou, je to jakoby nám někdo "lezl do zelí", narušoval náš vnitřní prostor, otravoval, ale dost dobře možná to je jen takový utkvělý vnitřní pocit.
Taky bychom si měli dát velký pozor na to, čemu věříme a co následujeme, dnešek je poněkud ideologický a zaslepený. Ale stačí jen zdravá skepse a vlastní hlava...

ČTVRTEK 25.

Krasořečnění. Rádi se posloucháme, jde nám o harmonii, ideály, které jsou ale tak trochu neživé, nereálné. Navíc bychom si měli uvědomit, že jsme ve vleku svých emocí, vnitřního nastavení, a že stačí, aby na nás někdo byl jen trochu nepříjemný, a harmonie se může v mžiku změnit v disharmonii.
Soutěživý den, když zjistíme, co opravdu chceme a co jsme ochotni za to obětovat, můžeme toho hodně dosáhnout. Zdravé spory, sportovní soutěživost, poměřování sil, kdo z koho, něco, co způsobuje, že chceme být lepší a lepší. Mějme vizi a za tou pojďme, následujme svou touhu, vášeň, dnes jí můžeme věřit.

PÁTEK 26.

Pohodlnost, která se může zvrtnout až v lenost a nechuť se jakkoliv pohnout, vyvíjet. Byli bychom rádi, kdyby věci byly jisté, neměnné, jasné, hezky černobílé a zřetelné...ale nejsou. Budeme muset vynaložit určitou námahu...ale pokud jsme sami sobě věrní, a víme, kdo jsme a co chceme, budeme náležitě odměněni.


SOBOTA 27.

Konečně se v tom aspoň trochu vyznáme, konečně to chápeme. Cítíme neklid a živost, potřebujeme se pohybovat, mít spoustu impulsů, i když spíš intelektuálních...emoce přenecháme jiným. Zakládáme si na své nestrannosti, máme tendenci nedávat ničemu přednost. Dnes si můžeme poléčit svůj komplex nedostatečnosti, objevit v sobě léčitele...stačí se jen obrátit do nitra.

NEDĚLE 28.

Ve vztazích chceme přestat hrát druhé housle. Vnímáme, že naše požadavky jsou důležité. nebojíme se ozvat a zasadit se o to, o čem si myslíme, že nám náleží. Jen bychom si měli být vědomi toho, že láska se nedá vynutit.
Milujeme vášnivě, ohnivě, projevujeme se, dáváme najevo, co cítíme, konečně už to v sobě nemusíme držet...zkusme to jen nepřehánět :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat