10 října 2022

Úplněk 9.října

 Úplněk byl včera chvilku před půlnocí, takže bude ovlivňovat i dnešní den. To rozestavění planet mi přijde něčím fakt typické pro tuto dobu: na jedné straně máme Lunu s Chironem v Beranu, na straně druhé Slunce s Venuší ve Vahách. Jedna strana je agresivně přecitlivělá, očividně bolavá nebo aspoň zakomplexovaná, ale snažící se vyvolat dojem, že je mocná a neohrožená, a tato strana chce bojovat, i když na to nemá jak zdroje, tak energii. A výjimečně se to netýká mužského pokolení. Já bych to třeba osobně vůbec nepersonifikoval a prohlásil bych, že to je prostě jedna určitá část. Druhá část se drží zpátky, je přívržencem diplomacie, dialogu a dohody a vyznává názor, že mír opravdu není sprosté slovo. Pravdou je, že je mírná až moc, že její snaha všechno urovnávat, žehlit, obrušovat hrany a vyvolávat dojem, že jí na hlavě svítí svatozář, taky není úplně to pravé ořechové. Tak tyto strany teď nějakým způsobem a v tomto okamžiku stojí proti sobě a zároveň ukazují, v čem dochází ve světě i v naší psychice, k nějakému vyvrcholení, k vytáhnutí králíka z klobouku, k nasměrování ukazováčku. Podobnost s děním ve světě není v žádném případě náhodná, ale aspoň vidíme, že astrologie funguje poměrně spolehlivě. Následujících přibližně čtrnáct dní pojedeme podle tohoto scénáře. Pokud se tedy nerozhodneme ho nějak přepsat. Ale to rozestavění energií stejně musíme nějak ctít. 

Jakmile dojde k novoluní, a také mimochodem k zatmění, které bude viditelné z větší části Evropy a z Ruska, nastolí se scénář nový. Zatmění poukazuje na to, že je možné, že to bude o dost horší...ale znáte mě...snažím se i v očividné katastrofě vidět nějakou příležitost. Ale o tom až za chvíli. Není třeba vás strašit s takovým předstihem, ale myslím, že je fér říct, že to ještě bude eskalovat. 



_____________________________________________

Výklady horoskopů nabízím jak osobní, tak po internetu, po internetu si můžeme psát, zavolat si nebo udělat videohovor. Všechny tyto výklady jsou v délce zhruba dvou hodin a přijdou vás na dva tisíce. Abych vám mohl říct něco smysluplného a jen pro vás, potřebuju znát váš čas narození s přesností aspoň na čtvrt hodiny. Dobré je, pokud už přibližně víte, o čem se chcete bavit, protože noční můra všech astrologů je věta "tak mi něco o mně prozraďte...". Popisuju věci, jak je vidím a vnímám. Nemažu med kolem pusy, ale ani nevěštím katastrofy, ale snažím se ze všeho najít nějaké východisko a tvrdím, že vždycky existuje naděje. Každopádně vám nechávám vaši svobodu. Nikdy nebudu říkat, co je pro vás dobré a co špatné, to víte jen vy sami...ale můžu vám říct, co u vás vidím jako efektivní a co jako zbytečné. Nevykládám horoskop třetích osob, ony samy mohou přijít si horoskop nechat vyložit. Jedinou výjimku jsem ochoten udělat, a to u vašich dětí. Jakékoliv další dotazy směřujte na WhatsApp. Do konce listopadu je ideální čas konzultací každé pondělí a úterý, od prosince to bude flexibilnější. Děkuji za pozornost, konec hlášení 😉

Žádné komentáře:

Okomentovat