08 října 2022

něco k říjnu 2022


Na obloze se v současné době bude docela dlouho vléct jeden takový poměrně nepříjemný aspekt, který bude mít vliv skoro dva týdny. Mars v Blížencích se zkříží s Neptunem. K tomu, co se děje, bych měl asi jedinou poznámku: není všechno takové, jak se zdá. Neptun nás v tomto směru vede do iluzí a Mars by nás nejraději vyprovokoval k nějakým nepředloženým činům. Učebnicově ideální čas pro nějakou operaci pod falešnou vlajkou. Druhá světová vznikla tím, že Němci narafičili přepadení vysílačky v Gliwicích tak, že převlékli mrtvé vězně do polských uniforem, načež pak rozšířili narativ, že "Poláci přepadli vysílačku v Gliwicích, naštěstí byli zneškodněni, ale tento jev nemůžeme nechat bez odpovědi..." Vietnamská válka začala fingovaným přepadením křižníku v Tonkinském zálivu. Takže pokud se v následujících dnech, týdnech dozvíme něco o tom, že někde na Ukrajině vybuchla bomba a že to zcela jistě mají na svědomí Rusové, je velká pravděpodobnost, že to je zcela jinak. Samozřejmě nikde není psáno, že to nemůže fungovat i naopak, že Rusko něco nenarafičí na Ukrajince, hvězdy jsou v tomhle až nechutně nestranné.
   Dávejte si v těchto dnech pozor na jakékoliv lži, zavádějící informace, pokusy balamutit, ale i falešně utěšovat, a extrémně buďte obezřetní na jakékoliv spasitelské tendence. A to i u sebe.  Ve schopnosti všechny možné záležitosti rozvrtat a udělat obrovský chaos, ze kterého se budeme sbírat ještě řadu let, v tom je aspekt Mars/Neptun fakt nebezpečný. Nebezpečný je i v tom, že se jeho vliv podceňuje, bagatelizuje...protože téměř nikdy není přímý, jasný. Jeho vliv je v tom, že vytváří jakési mlhavé, toxické, nedůvěryhodné prostředí, a poměrně úspěšně nás do toho umí vtáhnout, než si toho vůbec všimneme. 
Takže tak. Taky se držte radši dál od alkoholu a drog... anebo s nimi hooodně šetřete. A televizi bych být vámi, vyhodil úplně.... 
Byli jste varováni! 😉. Já budu doufat, že se tento vliv projeví pouze určitým zmatkem a neschopností jednat.
Mějte se krásně.

Žádné komentáře:

Okomentovat