10 dubna 2019

Středa 10.dubna

A je to tu. Den nabitý tak, že by se z něj z fleku dalo střílet. Hlavní energie dne je zvláštně strohá, chladná, nepřístupná a omezující. Tak rádi bychom se chtěli rozběhnout, rozjet, rozletět...a ono to z nejrůznějších důvodů nejde. Možná bychom se ale měli podívat hlouběji, i když komplikace přijdou zvenčí, ta podstata může vězet v nás samých a našem strachu, který nechceme vnímat.
Pokud budeme k sobě i k druhým upřímní a nebudeme se bát jít do hlubin, do temnoty, do upřímnosti, otevřenosti, pak by tento den nemusel být tak studený. Na nějakou vřelost ale zapomeňte. A to i přes to, že vztahově se zdá, že jsme otevření a přístupní, trochu paradoxně. Ale spíš si sníme svůj příběh o popelce, o Pretty Woman, o nějakém ideálu, a neradi připouštíme, že realita je drsná a strohá. To ale nevadí. Pokud nebudeme zaměňovat snění za realitu a naopak, pak budiž...
Poslední postřeh, naše víra, náš smysl života, naše schopnost vidět věci z nadhledu, získává na důležitosti. je pravděpodobné, že přijdou nějaká vnuknutí. Sledujte je dobře, možná vám přišly něco důležitého říct.

Žádné komentáře:

Okomentovat