24 března 2019

Neděle 24.března

Tak co, ještě někdo z vás pochybuje, že vše bude úplně, ale úplně jinak? Toto jaro nám ukazuje, že naše životy v mnohém projdou velkými změnami. Každý podle svého, svých potřeb, svého nastavení. A jen houšť!
Vypadá to, že si rozum, racionalita a slovní, logické posuzování a vnímání vzali dovolenou. Možná trochu nucenou, ale už bylo setsakra potřeba. Mnozí z nás si teprve uvědomují, jak jsou na rozumu závislí a jak si na něj tak zvykli, že už se bez něj prakticky neobejdou. Nyní je třeba si uvědomit, že to jde i jinak. Vnímat svět a posuzovat jej se dá taky například srdcem. Nebo třeba taky tělem a fyzickými instinkty. Možná to půjde trochu extrémní formou, možná překročíme všechny myslitelné i nemyslitelné hranice...Buďme proto připraveni na všechno a na všechny. Všechny možné úlety, zejména ty vztahové. Je potřeba, abychom svůj svět a svůj rozhled značně rozšířili, ve všech směrech. To nové totiž přijde a s tím starým se párat fakt nebude.
Pokud ničemu nerozumíte, nic nevíte, nic se vám nechce říkat nebo nic nechcete slyšet....buďte v klidu, je to normální, doba je taková. Jestli tedy tento příspěvek podle vás potřebuje překladatele, pak to funguje, jak má ))

Žádné komentáře:

Okomentovat